+311 3208 8004 info@2solveit.nl

Voor ondernemers in de gemeente Oldambt.

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in.

Bent u een ondernemer in gemeente Oldambt die worstelt met betalingsachterstanden, aanmaningen en schulden? In samenwerking met de gemeente Oldambt en de volkskredietbank  bieden wij gratis schulphulpverlening voor ondernemers. De trajectkosten worden in zijn volledigheid betaalt door uw Gemeente. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

“Het was gebaseerd op gevoel en de oprechte wens om te helpen in een uitdagende situatie.”

(Mark, Ondernemer)

Hieronder leest u het verhaal van een van onze klanten. Om de privacy van onze klant te beschermen gebruiken wij de fictieve naam Mark. Op de fictieve naam na zijn alle feiten waargebeurd in dit verhaal. 

Al twaalf jaar is Mark de trotse eigenaar van een mooie onderneming.  Zijn verhaal begint met een moedige keuze. Jarenlang had Mark in loondienst gewerkt, maar de drang om voor zichzelf te beginnen werd steeds sterker.

Nadat hij foutief advies had gekregen van zijn accountant bij een overname kwam Mark in de financiële problemen. Het was op dat moment dat hij besefte dat de gemeente en het Besluit bijstandsverlening zelfstandigen (BBZ) wellicht de helpende hand konden bieden. In het begin had hij geen idee dat de gemeente een rol zou spelen, maar na een ontmoeting met een inspecteur van de Belastingdienst kreeg hij het advies om contact op te nemen met de gemeente voor mogelijke ondersteuning via het BBZ-traject.

Mark besloot contact op te nemen met de gemeente en vulden het vereiste vragenformulier in. Binnen de kortste keren ontvingen ze een uitnodiging van schuldhulpspecialist Theo van der Wal. Het contact met de schuldhulpspecialist verliep buitengewoon goed. In Mark zijn woorden; het was gebaseerd op gevoel en de oprechte wens om te helpen in een uitdagende situatie.

Nu, terugkijkend op het hele proces, zegt Mark dat hij niets anders had gedaan. Het advies en de hulp die ze ontvingen, brachten niet alleen financiële rust, maar ook het geruststellende gevoel dat er mensen zijn die in je geloven en bereid zijn je te helpen bij het nastreven van je dromen. Het is een bevestiging dat met de juiste mensen om je heen en het juiste advies, een positieve toekomst binnen handbereik ligt.

Het verhaal van Mark en zijn onderneming is een inspiratie voor velen. Het toont aan dat zelfs in tijden van tegenspoed, met de juiste steun en doorzettingsvermogen, een oplossing mogelijk is. Inmiddels heeft Mark weer een zeer succesvolle onderneming waar hij met veel energie elke dag naar toe gaat.

“Veel ondernemers zoeken te laat hulp bij hun financiële problemen, waardoor het vinden van een oplossing steeds moeilijker wordt.”

(Schuldhulp specialist, Theo van der Wal)

“Theo van der Wal is zijn loopbaan gestart als casemanager BBZ en is sinds 2021 werkzaam als schuldhulpspecialist bij 2 Solve It, een organisatie die hij mede heeft opgericht.

De oprichting van 2 Solve It is gebaseerd op Theo’s jarenlange ervaring in de schuldhulpverlening. Tijdens zijn werk als casemanager BBZ kwam Theo regelmatig in aanraking met ondernemers die worstelden met financiële schulden. Theo zag bovendien een toenemend aantal ondernemers dat met schulden te maken kreeg. Dit gaf hem de motivatie om 2 Solve It op te richten, met als doel ondernemers effectiever te ondersteunen bij het oplossen van hun financiële problemen. Zijn inzet en deskundigheid maken nu integraal deel uit van de dienstverlening van 2 Solve It, dat zich richt op het bieden van maatwerk voor ondernemers in financiële nood.”

Contact opnemen

We reageren binnen 2 werkdagen op uw bericht.