013 208 8004 info@2solveit.nl

2 Solve it is de specialist in schuldhulpverlening voor ondernemers

Over ons

2 Solve it is speciaal opgericht om ondernemers te begeleiden in financieel zware tijden. Omgaan met de belastingdienst, incassobureaus en deurwaarders kost veel tijd én energie. Terwijl u zich als ondernemer juist wil focussen op uw bedrijfsactiviteiten. Wij helpen u deze focus terug te kunnen leggen. Ons schuldhulpverleningstraject wordt speciaal op uw situatie ingericht. Wilt u meer weten over onze deskundigheid? Lees hieronder het verhaal van één van onze schuldhulpspecialisten: Theo van der Wal.

“Veel ondernemers zoeken te laat hulp bij hun financiële problemen, waardoor het vinden van een oplossing steeds moeilijker wordt.”

(Schuldhulp specialist, Theo van der Wal)

“Theo van der Wal is zijn loopbaan gestart als casemanager BBZ en is sinds 2021 werkzaam als schuldhulpspecialist bij 2 Solve It, een organisatie die hij mede heeft opgericht.

De oprichting van 2 Solve It is gebaseerd op Theo’s jarenlange ervaring in de schuldhulpverlening. Tijdens zijn werk als casemanager BBZ kwam Theo regelmatig in aanraking met ondernemers die worstelden met financiële schulden. Theo zag bovendien een toenemend aantal ondernemers dat met schulden te maken kreeg. Dit gaf hem de motivatie om 2 Solve It op te richten, met als doel ondernemers effectiever te ondersteunen bij het oplossen van hun financiële problemen. Zijn inzet en deskundigheid maken nu integraal deel uit van de dienstverlening van 2 Solve It, dat zich richt op het bieden van maatwerk voor ondernemers in financiële nood.”

Contact opnemen

We reageren binnen 2 werkdagen op uw bericht.