013 208 8004 info@2solveit.nl

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

 Meld u voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Adviesgesprek

Bent u een ondernemer die worstelt met betalingsachterstanden, aanmaningen en schulden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij 2 Solve It begrijpen we dat het runnen van een bedrijf gepaard kan gaan met financiële tegenslagen en onvoorziene omstandigheden. Wij geloven dat elke ondernemer het verdient om een weg uit de schulden te vinden en een gezonde financiële toekomst op te bouwen.

Onze professionele schuldhulpverleners hebben een grondige kennis van de complexe financiële situaties waarmee ondernemers geconfronteerd kunnen worden. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke uitdagingen heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw individuele behoeften en omstandigheden.

Wanneer neemt u contact met ons op?

Als u een betalingsachterstand hebt bij de belastingdienst of andere schuldeisers

Als de omzet van uw bedrijf daalt maar er weinig ruimte is om te snijden in kosten

Als uw financieringsaanvraag is afgewezen

Als u regelmatig post krijgt van incassobureaus/deurwaarders

Als schuldeisers dreigen met het aanvragen van een faillissement

Onze werkwijze

1: Meld u aan

2: Intakegesprek

U

3: Informatie verzamelen

4: Plan van aanpak

5: Schuldregeling

Bij 2 Solve It geloven we in een persoonlijke en betrokken aanpak. Wij streven ernaar om u de beste oplossingen te bieden, afgestemd op uw specifieke situatie. Ons ultieme doel is om u te helpen een gezonde financiële toekomst voor uw bedrijf op te bouwen, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent: ondernemen.

“Het was gebaseerd op gevoel en de oprechte wens om te helpen in een uitdagende situatie.”

(Mark, Ondernemer)

Hieronder leest u het verhaal van een van onze klanten. Om de privacy van onze klant te beschermen gebruiken wij de fictieve naam Mark. Op de fictieve naam na zijn alle feiten waargebeurd in dit verhaal. 

Al twaalf jaar is Mark de trotse eigenaar van een mooie onderneming.  Zijn verhaal begint met een moedige keuze. Jarenlang had Mark in loondienst gewerkt, maar de drang om voor zichzelf te beginnen werd steeds sterker.

Nadat hij foutief advies had gekregen van zijn accountant bij een overname kwam Mark in de financiële problemen. Het was op dat moment dat hij besefte dat de gemeente en het Besluit bijstandsverlening zelfstandigen (BBZ) wellicht de helpende hand konden bieden. In het begin had hij geen idee dat de gemeente een rol zou spelen, maar na een ontmoeting met een inspecteur van de Belastingdienst kreeg hij het advies om contact op te nemen met de gemeente voor mogelijke ondersteuning via het BBZ-traject.

Mark besloot contact op te nemen met de gemeente en vulden het vereiste vragenformulier in. Binnen de kortste keren ontvingen ze een uitnodiging van schuldhulpspecialist Theo van der Wal. Het contact met de schuldhulpspecialist verliep buitengewoon goed. In Mark zijn woorden; het was gebaseerd op gevoel en de oprechte wens om te helpen in een uitdagende situatie.

Nu, terugkijkend op het hele proces, zegt Mark dat hij niets anders had gedaan. Het advies en de hulp die hij ontving, brachten niet alleen financiële rust, maar ook het geruststellende gevoel dat er mensen zijn die in je geloven en bereid zijn je te helpen bij het nastreven van je dromen. Het is een bevestiging dat met de juiste mensen om je heen en het juiste advies, een positieve toekomst binnen handbereik ligt.

Het verhaal van Mark en zijn onderneming is een inspiratie voor velen. Het toont aan dat zelfs in tijden van tegenspoed, met de juiste steun en doorzettingsvermogen, een oplossing mogelijk is. Inmiddels heeft Mark weer een zeer succesvolle onderneming waar hij met veel energie elke dag naar toe gaat.

Contact opnemen

We reageren binnen 2 werkdagen op uw bericht.