013 208 8004 info@2solveit.nl

2Solveit is specialist in schuldhulpverlening voor ondernemers.

Werkwijze

Bent u een ondernemer die worstelt met betalingsachterstanden, aanmaningen en schulden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij 2 Solve it begrijpen we dat het runnen van een bedrijf gepaard kan gaan met financiële tegenslagen en onvoorziene omstandigheden. Wij geloven dat elke ondernemer het verdient om een weg uit de schulden te vinden en een gezonde financiële toekomst op te bouwen.

Onze professionele schuldhulpverleners hebben een grondige kennis van de complexe financiële situaties waarmee ondernemers geconfronteerd kunnen worden. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke uitdagingen heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw individuele behoeften en omstandigheden.

Wanneer neemt u contact met ons op?

als de omzet van uw bedrijf daalt maar er weinig ruimte is om te snijden in kosten;

als uw financieringsaanvraag is afgewezen;

als u een betalingsachterstand hebt bij de belastingdienst of andere schuldeisers;

als u regelmatig post krijgt van incassobureaus/deurwaarders; en/of

als schuldeisers dreigen met het aanvragen van een faillissement

Omgaan met de belastingdienst, incassobureaus en deurwaarders kost veel tijd én energie. Terwijl u zich als ondernemer juist wil focussen op uw bedrijfsactiviteiten. Wij helpen u deze focus terug te kunnen leggen.

Ons schuldhulpverleningstraject wordt speciaal op jouw situatie ingericht. Nieuwsgierig naar hoe een dergelijk traject er in zijn algemeenheid uit ziet?

1: Meld u aan

2: Intakegesprek

U

3: Informatie verzamelen

4: Plan van aanpak

5: Schuldregeling

Bij 2 Solve it geloven we in een persoonlijke en betrokken aanpak. Wij streven ernaar om u de beste oplossingen te bieden, afgestemd op uw specifieke situatie. Ons ultieme doel is om u te helpen een gezonde financiële toekomst voor uw bedrijf op te bouwen, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent: ondernemen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe 2 Solve it u kan ondersteunen bij schuldhulpverlening voor ondernemers en daarmee uw financiële zorgen kan wegnemen. Samen werken we aan een solide basis voor uw bedrijf en een financieel gezonde toekomst!

Contact opnemen

We reageren binnen 2 werkdagen op uw bericht.